Bedrijfsovername

Bedrijfsovername

Ons administratiekantoor in Breda kunt u naast administratieve diensten ook inschakelen voor advies en begeleiding en bij een bedrijfsovername. Hierbij kunt u desgewenst terecht voor begeleiding tijdens het hele oriëntatie- en verkooptraject.

Gedegen overnameplan

Een bedrijfsovername begint bij een gedegen overnameplan. Dit plan dient als praktische handleiding gedurende het hele overnameproces. Het plan bestaat uit diverse fases, te weten oriëntatie, voorbereiding, acquisitie, onderhandelingen en afronding. Tijdens al deze fases treden wij op als vertrouwenspersoon en bieden wij de begeleiding die u nodig heeft.

Begeleiding van A tot Z

De begeleiding die u van ons kan verwachten bij een bedrijfsovername bestaat onder andere uit het geven van advies, de coördinatie en communicatie, de waardebepaling van uw organisatie, het opstellen van een uitgebreid bedrijfsprofiel, actief zoeken naar kopers, selecteren van kopers, het voeren van kennismakingsgesprekken en onderhandelingen en het opstellen van een koopovereenkomst. Al met al bieden wij de begeleiding bij een bedrijfsovername van A tot Z.

Begeleiding en advies bij een bedrijfsovername?

Wilt u ook begeleiding en advies bij een bedrijfsovername? Vul dan het formulier op deze website in en stuur het op. Een financieel adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op en maken graag een afspraak voor en kennismakingsgesprek.