Salarisadministratie

Salarisadministratie

Voor uw salarisadministratie kunt u bij Administratiekantoor Breda terecht!

Bespaar tijd en besteedt de salarisadministratie aan ons uit!

Bij Administratiekantoor Breda is ons doel om u te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor alles wat betreft uw salaris- en personeelsadministratie. Zo heeft u tijd over om te werken aan uw onderneming. Lees hier meer over wat we voor u kunnen betekenen.

De voordelen van het uitbesteden van salarisadministratie

Het uitbesteden van de salaris- en personeelsadministratie heeft vele voordelen. Ten eerste scheelt het u ontzettend veel tijd. Deze tijd kunt u natuurlijk beter gebruiken om te werken aan de groei van uw bedrijf. Bovendien geeft onze salarisadministratie u veel overzicht en inzicht in uw financiƫle administratie, zodat u precies weet waar u staat. Het doen van de personeelsadministratie kost zoveel tijd, omdat ze specifieke kennis vragen. Wanneer u deze aan ons uitbesteedt weet u zeker dat alles juridisch klopt. Dat is niet alleen voor u fijn, maar ook voor uw werknemers! Ook kunt u ervan verzekerd zijn dat de administratie accuraat en op tijd gebeurt. Zo kunt u zich zorgeloos focussen op de kerntaken van uw bedrijf!

Wij bieden een compleet pakket

Als loonadministratiekantoor bieden we een zeer compleet pakket aan. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het opzetten, inrichten of volledig verzorgen van de administratie
  • Ondersteuning bij de automatisering van financiĆ«le administratie
  • Loon- en personeelsadministratie
  • Jaarrekeningen

Uiteraard kijken we samen met u naar de situatie binnen uw bedrijf, en denken we graag met u mee over wat u nodig heeft.

Personeelsadviseur

Bij ons kunt u ook terecht voor een bekwaam personeelsadviseur. Welke taken deze op zich neemt is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, maar u kunt onze personeelsadviseur inschakelen voor advies over het personeels- en organisatiebeleid, aanname en ontslag, functioneringsgesprekken, opleidingen en salarissen. Bovendien administreert de personeelsadviseur alle personeelsinformatie en krijgt u daarover rapportages. Zo behoudt u dus het overzicht over uw personeel, en weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op!

Meer weten over de voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie? Of wilt u gebruik maken van onze personeelsadviseur? Neem contact met ons op! We maken graag vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mail ons via info@administratiekantoor-breda.com. Wij van Administratiekantoor Breda staan voor u klaar om al uw salarisadministratie uit handen te nemen!